Välkommen
Beräkna pris & boka
Betala din bokning
Skriv ut etikett & lämna
Välkommen
Beräkna pris & boka
Betala din bokning
Skriv ut etikett & lämna

Boka & skicka

OmbudNär du ska skicka och lämna över ditt paket eller gods till oss är det viktigt att du packar det ordentligt först. Tänk på att mäta och väga med ytteremballaget.

Du betalar enkelt din bokning med Swish, kort eller faktura. När du bokat får du en etikett och ett kvitto. Skriv ut och fäst etiketten synligt på en av sidorna. Kvittot signeras av vår terminal eller chaufför. När du lämnat hos ombud får du en bekräftelse via e-post.

Vad får man skicka?
Se Ansvar och villkor vad som inte är tillåtet att skicka via
Skicka enkelt.

Skickar du regelbundet – Bli avtalskund
I Skicka enkelt har vi ett begränsat utbud av tjänster. Om du som företagare skickar regelbundet, behöver snabbare leveranser eller transportera specialvaror som t ex farligt gods eller vätska behöver du bli avtalskund. Som avtalskund får du tillgång till alla våra transporttjänster och tillval inom Sverige och till/från Europa och världen. Klicka här för att beställa en offert och bli avtalskund.

Lämna hos ett ombud

OmbudOmbud är exempelvis närbutiker, mataffärer eller bensinmackar. Det som skickas från ett ombud kan hämtas hos ett ombud eller köras ut till mottagaren.

Vikt 0-20 kg
Maxmått i cm:
L: 120,
L + omkrets 220 cm

Lämna till en terminal

TerminalPå våra terminaler hanteras allt gods och alla paket som skickas med oss. Det som lämnas in på en terminal kan hämtas på terminal eller köras ut till mottagaren. Mindre paket kan även hämtas hos ombud.

Vikt 0-999 kg
Maxmått i cm:
L: 120, B: 80, H: 130
Volym: 1,24 kbm

Vi hämtar på ditt företag

UpphämtningOm du skickar från företaget kan vi hämta ditt paket eller gods vid dörren. Notera att vi inte hämtar hos privatpersoner. Vi hämtar helgfria vardagar 9-16.

Vikt 0-999 kg
Maxmått i cm:
L: 120, B: 80, H: 130
Volym: 1,24 kbm

Skicka utrikes

Skicka utrikes till EU-länderMed Skicka enkelt kan du skicka paket till EU-länder. Du använder något av de vanliga leveransalternativen. Tänk på att ombud inte tar emot paket över 20 kg. Paketet körs ut till mottagaren i destinationslandet.

Vikt 0-30 kg
Maxmått i cm:
L: 120,
L + omkrets 300 cm

  • Start
  • Så fungerar det
  • Frågor & svar
  • Kontakta kundservice
  • Reklamation
  • Ansvar & villkor
  • Varuförsäkring
  • Klimatkompensation
Chatta
med mig

Chatten är stängd för underhåll

Välkommen att kontakta kundservice istället.